Nieuwsbrief “Wonen in Huis Van Leusden” 24 april 2018…

Nieuwsbrief “Wonen in Huis Van Leusden” 24 april 2018…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES


Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 10
In deze nieuwsbrief nog even een korte toelichting op de kijkmiddag van aanstaande donderdag.
Herinnering kijkmiddag op de bouwplaats
Op donderdag 26 april tussen 15:00 en 16:30 organiseren we zoals bekend een kijkmiddag op de bouwplaats. Op dat moment zijn de appartementen via de trappen toegankelijk.
Tijdens het kijkmoment zijn de appartementen alleen via de trappen toegankelijk. Er is GEEN lift beschikbaar en het blijft een bouwplaats met grotere op en afstappen en obstakels. We realiseren ons dat niet iedere toekomstige bewoner even goed ter been is, wees hierop alert of neem iemand mee die foto’s voor u kan maken zodat u het toch allemaal kan zien.

Tijdens deze kijkmiddag leiden we iedereen per verdieping rond, we starten om 15:00 met een korte toelichting en vervolgens leiden we u in groepen rond door het complex.

Voor het inmeten van het appartement door uw eigen leveranciers voor bijvoorbeeld raamdecoratie of kastenwanden organiseren we een apart inmeet moment in juni. Uiteraard is het donderdag 26 april wel mogelijk om zelf al een en ander in te meten als u dat wilt.

In tegenstelling tot hetgeen in de vorige nieuwsbrief vermeld stond, ontvangen we u niet bij de bouwkeet, maar in het nieuwe gemeentehuis. Bij aankomst ziet u ons vast klaar staan om u de weg te wijzen. 

Voorafgaand aan de kijkmiddag voor de koopappartementen komen de bewoners van de zorgappartementen ook een kijkje nemen op de bouwplaats. Zij zijn tegen 15:00 ook nog aanwezig zodat u ook kennis kan maken met uw nieuwe buren.

VvE bijeenkomst 26 april 17:00
De afgelopen week heeft u van de VvE beheerder Koen Hooft (Gooi en Eemland VvE beheer en advies) een uitnodiging ontvangen voor een extra VvE vergadering inzake de antennemast. Omdat we deze kijkmiddag al georganiseerd hadden en op dat moment bijna alle kopers aanwezig zijn, hebben wij Koen Hooft aangeboden dit op de bouwplaats te houden, zodat u niet allen nog een keer op een ander moment bijeen hoeft te komen.Wij zorgen voor voldoende stoelen en koffie/thee. Het is echter in een onverwarmde ruimte, dus ons advies is wel een warme jas mee te nemen!De VvE vergadering wordt gehouden aansluitend op de rondleidingen, eveneens in het nieuwe gemeentehuis op de bouwplaats.
Contact
Vragen of opmerkingen over Huis van Leusden? Mail of bel Natasja Sanders via nsanders@lithos.nl of 033-4535959

Copyright © 2020 Ha-MeR. Icons by Wefunction. Designed by Woo Themes