¨Huis Van Leusden¨ (up-date 22 maart 2018, nieuwsbrief bouwer)…

Nieuwsbrief 8 donderdag 22 maart 2018

Nieuwsbrief 8
In deze nieuwsbrief de beelden die bij de vorige nieuwsbrief horen…
Voortgang bouwwerkzaamheden in beeld
Zicht op de twee penthouses vanaf de loopbrug.
Uitzicht vanuit verschillende appartementen op de Burg. van der Postlaan.
De loopbruggen met daaronder goed zichtbaar de daklichten van de raadszaal.
De vloerverwarming is al in diverse appartementen aangebracht.
En als vervolgens de afwerkvloer erin ligt, worden de binnenwanden geplaatst.
Verkocht!
Dit zijn ze dan, de laatste “nieuwe buren” van bouwnummer 3.1 in Huis van Leusden. Welkom! Ze komen graag kennismaken bij de VvE vergadering of de kijkmiddag. Met het zetten van deze handtekening zijn alle appartementen in Huis van Leusden verkocht.
Herinnering kijkmiddag op de bouwplaats
Op donderdag 26 april tussen 15:00 en 16:30 organiseren we een kijkmiddag op de bouwplaats. Op dat moment zijn de appartementen via de trappen toegankelijk en zitten de binnenmuren er nagenoeg allemaal in.
Tijdens het kijkmoment zijn de appartementen alleen via de trappen toegankelijk. Er is GEEN lift beschikbaar en het blijft een bouwplaats met grotere op en afstappen en obstakels. We realiseren ons dat niet iedere toekomstige bewoner even goed ter been is, wees hierop alert of neem iemand mee die foto’s voor u kan maken zodat u het toch allemaal kan zien.Tijdens deze kijkmiddag leiden we iedereen per verdieping rond, we starten om 15:00 met een korte toelichting en vervolgens leiden we u in groepen rond door het complex. Graag dus eerst melden in de bouwkeet!!

Voor het inmeten van het appartement door uw eigen leveranciers voor bijvoorbeeld raamdecoratie of kastenwanden organiseren we een apart inmeet moment in juni. Uiteraard is het donderdag 26 april wel mogelijk om zelf al een en ander in te meten als u dat wilt.

Herinnering VvE bijeenkomst
Op dinsdag 3 april is de eerste VvE bijeenkomst. U heeft van Koen Hooft van Gooi- en Eemland VvE beheer hiervoor een uitnodiging ontvangen. Mocht u interesse hebben in een actieve rol binnen de VvE, vragen wij u dit aan hem door te geven. Hij is te bereiken via koen@gooieemland-vvebeheer.nl of via 035-6023113

Copyright © 2020 Ha-MeR. Icons by Wefunction. Designed by Woo Themes