NIEUWSBRIEF 14 d.d. 14 juli 2018

NIEUWSBRIEF 14 d.d. 14 juli 2018

 

cfc001ce-609a-4de7-9547-2e4835362abd.jpg
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 14
In deze nieuwsbrief informatie over de opleveringen, de bouwvak en de thermostaat in uw appartement
Bouwvak

Maandag 23 juli start onze bouwvak, dat betekent dat ons kantoor tot en met vrijdag 17 augustus telefonisch niet bereikbaar is. In de bouwvak wordt er nog beperkt doorgewerkt op de bouwplaats in voorbereiding op de leveringen. Kijken in uw appartement is in deze periode helaas niet mogelijk. 

Opleveringen

Vandaag hebben wij de eerste opleverdata definitief vastgesteld. De eerste vijf appartementen worden opgeleverd in de week van maandag 3 september (bouwnummer 5.1, 4.1, 3.21, 3.22 en 3.23). De opleverbrieven met definitieve datum en tijdstip worden volgende week per post verstuurd naar de eigenaren van deze appartementen. De rest volgt na onze bouwvak.

Een week voor de oplevering vindt de voorschouw plaats. Tijdens deze voorschouw vragen wij u uw appartement kritisch te inspecteren en ons de eventuele onvolkomenheden door te geven. Hiervoor hoeft u geen expert in te huren.

Bij de oplevering zelf kunt u indien gewenst gebruik maken van de diensten van Vereniging Eigen Huis. Zoals eerder gemeld ontvangt u een tegemoetkoming van 75,- in deze kosten als u tevens na oplevering een enquête invult van Bouwnu.nl over Lithos.

Thermostaat

De thermostaat zoals getoond bij de kopersavond is helaas niet tijdig leverbaar. Hiervoor hebben wij een andere thermostaat uitgezocht. Deze is voorzien van een digitaal display en ook eenvoudig te bedienen.

thermostaat conform contractstukken
thermostaat zoals deze nu wordt geleverd in uw appartement

 

Contact
Vragen of opmerkingen over Huis van Leusden? Mail of bel Natasja Sanders via nsanders@lithos.nl of 033-4535959Uitschrijven
Een project van

Ontwikkelaar

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Copyright © 2021 Ha-MeR. Icons by Wefunction. Designed by Woo Themes